Nazovite nas: +385 (0)1 4822132

Radnička cesta 34a, Zagreb

Pon - pet: 08:00 - 16:00

Top
m

Nomi

uz nomi se i lakše kuha!

 Pitate se kako je bilo na prvoj Nomi radionici? Bilo je mirisno, ukusno i zabavno, začinjeno odličnom atmosferom i neizostavnim sastojcima za kreativna i maštovita jela koja nude poseban gastronomski užitak.

i uz poznate mame kuharice

Jedinstvenu priliku za iskušati neke nove recepte i okuse omogućio je Nomi, stolac i hranilica koja je postao neizostavan odabir svih roditelja koji žele estetiku, praktičnost i sigurnost za svoje dijete.

Da je kuhanje već davno prestalo biti rutina i da je postalo prava umjetnost pokazale su nam mame blogerice, Marijana Zlomislić i Mateja Krvarić. One svakim danom serviraju svoja mala jestiva, umjetnička djela Instagram publici na profilima Un Mondo di Sapori i Uvijek gladna.

u dobrom društvu

Zahvaljujući lokalnim, sezonskim namirnicama iz zagrebačkog Špeceraja, mame i klinci su skuhali cijeli ručak, napravili par slatkih fotografija i slistili sve! Na linkupreuzmite baš sve recepte s prve Nomi radionice.

Čast da budu dio prve Nomi radionice imale su Marijana Mikulić uz pomoć malog Jakova i brace Andrije te influencerice uz podršku svojih najmanjih pomagača: Ana Vladušić i mala chefica Mila, Una Pašić Gregovići Zrin, Suzana Levar s profila life_taste te Maja koja vodi lifestyle profil MyCroatianHome.

malih i velikih chefova

Uključite i vi djecu u spravljanje obroka. Bilo da se želite družiti ili prenijeti na mlađe naraštaje ljubav prema kuhanju i hrani, zajedničko kuhanje je idealna prilika za to.

Isprobajte nove okuse i mirise te razgovarajte o namirnicama. Svaka namirnica može imati svoju priču, a posebnu priču mogu imati namirnice koje dijete inače ne preferira. Sjetite se samo Popaja i špinata ili mrkve koja jača vid.