Nazovite nas: +385 (0)1 4822132

Radnička cesta 34a, Zagreb

Pon - pet: 08:00 - 16:00

Top
m

Odrastanje

ODRASTANJE- AKTIVNOST JE VAŽNA

SPREMAN ZA ODRASTANJE

Motorika vašeg djeteta stalno se razvija – rezultat je porast kompetencije, potreba i neovisnosti. Nomi pruža podršku za svaku fazu razvoja vašeg djeteta – od novorođenčeta do tinejdžera.

Peter Opsvik već 40 godina projektira stolice za djecu. Nomijev dizajn temelji se na Peterovoj filozofiji da djeca trebaju sigurnu i stabilnu platformu uz koju mogu ostati aktivna i dok sjede. Oslonac za noge, podrška za leđa i sjedište Nomi dječje visoke stolice pružaju podršku na nekoliko različitih pozicija, što djetetu omogućava aktivno sjedenje bez ograničenja pokretljivosti, što potiče bolji razvoj djeteta.

0-6 mjeseci – uključite bebu u aktivnosti za vašim obiteljskim stolom

Tijekom prvih mjeseci života djeteta, bebini mišići nisu dovoljno jaki da bi podržali uspravno sjedenje. Svakako se preporučuje da beba što više vremena provodi ležeći na ravnoj podlozi uz mogućnost neometanog kretanja. Nomi Baby je savršen izbor kada trebate pomoć u bebinim prvim danima. Novorođenče leži sigurno, udobno i ravno te nadohvat ruku u svakom trenutku, a opet dalje od kućnih ljubimaca, prašine ili hladnog poda.

Idi na Nomi Mini >> 

6- 24 mjeseca. Vaše dijete želi sjediti

Kada je vaše dijete staro 6-9 mjeseci, polako dolazi vrijeme da sjedi bez pomoći. U ovoj se fazi vaše dijete vjerojatno već postavlja iz potrbušnog položaja u puzeći stav, zatim i samostalno posjeda. Sada je vrijeme da zamijenite Nomi Baby sjedećim dijelom, potporom za noge i leđa te Nomi Mini ogradivom. Nomi Mini će pružiti podršku i slobodu kretanja – što je najbolji temelj za razvoj motoričkih vještina vašeg djeteta.

Idi na Nomi Mini >> 

Od 2 godine – vaše dijete i dalje napreduje

U trenutku kada vaše dijete pokušava samo ući u stolicu ili izaći iz nje, vrijeme je da uklonite Nomi Mini ogradicu. U početku svakako pomognite svom djetetu prilikom tih aktivnosti, a ono će ubrzo samo savladavati te aktivnosti i bez vaše pomoći. Nomi visoka stolica dizajnirana je kako bi potaknula kretanje i osigurala sigurnu potporu u različitim položajima. Kretanje jača motoričke sposobnosti i sposobnost učenja vašeg djeteta – i sprečava pasivne navike sjedenja u budućnosti.

Idi na Nomi visoku dječju stolicu >>

ZA DJECU I OSTALE KOJE NE ŽELE MIRNO SJEDITI

Nomi je namijenjen djeci, ali također je i udoban i lagan stolac za odrasle koji vole biti aktivni. Nomi prati vaše dijete prilikom njegova odrastanja – primjerice kao stolica uz radni stol.

VISOKA DJEČJA STOLICA KOJU VOLE I ODRASLI

Nomi je izvrstan pomagač i roditeljima. Ova lagana stolica teži samo 5 kg, što je čini vrlo laganom za premiještanje po kući. Stolica na donjoj strani sjedećeg dijela ima gumene capice koje vam omogućuju da je podignete na rub stola i očistite ispod nje, a da pri tom ne oštetite površinu stola. Uza sve ostale prednosti, važno je napomenuti i to da se Nomi vrlo lako čisti vlažnom krpom.

.