Nazovite nas: +385 (0)1 4822132

Radnička cesta 34a, Zagreb

Pon - pet: 08:00 - 16:00

Top
m

Nomi Mini – ogradica

MINI OGRADICA – SIGURNA POTPORA

Kada vaše dijete može samostalno sjediti, vrijeme je da na Nomi visoku dječju stolicu postavite Nomi Mini ogradicu.

Nomi Mini je poput sigurne ruke oko vašeg djeteta u vrijeme kada uči sjediti bez pomoći za stolom. Nomi Mini udovoljava novim i strožim sigurnosnim standardima, a istovremeno pruža udobnu potporu vašem djetetu – i još uvijek dopušta slobodno kretanje.

Nomi Mini se lako pričvršćuje. Jednostavno klikne, najprije ispod sjedala, a zatim na naslonu sjedala. Otvori za noge dizajnirani su za maksimalnu sigurnost, u skladu s novim EN sigurnosnim standardima. Zaobljene konture stvaraju udobnu visoku stolicu s neograničenim kretanjem – i vaše će dijete bez sumnje biti zauzeto istraživanjem, degustacijom i gestikulacijom za obiteljskim stolom.

Mali kotači na stražnjim nogama stolice jedinstvena su sigurnosna značajka koja smanjuje rizik od nagibanja, u slučaju da vaše dijete odguruje nogama od stola. Imajte na umu da je djeci uvijek potreban nadzor odraslih osoba.

Kada je vaše dijete spremno popeti se gore-dolje sa stolice bez pomoći, vrijeme je da uklonite Nomi Mini.

NOMI MINI -ŠTO DOBIVATE

Nomi Mini je dostupan u 7 boja i isporučuje se kao dodatak Nomi visokoj stolici.

Materijal se može reciklirati (polipropilen) i ne sadržava štetna sastojke.

ODABERITE NOMI MINI >>

SIGURNOSNI POJASEVI ZA VISOKU STOLICU

EVOMOVE SIGURNOSNI POJASEVI ZA VISOKU STOLICU

Sigurnosni pojasevi, zajedno sa Nomi Mini ogradicom, lako se pričvršćuju na Nomi visoku stolicu, bez upotrebe alata. Nomi visoka stolica u kombinaciji sa Nomi Mini i sigurnosnim pojasevima testirana je i odobrena po najnovijim EN sigurnosnim standardima. Ako bi se dijete i uspjelo izvući iz Nomi Mini ogradice, sigurnosni pojasevi će ga zadržati unutar nje. Nikada ne ostavljajte dijete u Nomi visokoj stolici bez nadzora odraslih.