Nazovite nas: +385 (0)1 4822132

Radnička cesta 34a, Zagreb

Pon - pet: 08:00 - 16:00

Top
m

Nomi dječja stolica

NOMI – VISOKA DJEČJA STOLICA NOVE GENERACIJE

Nomi visoka dječja stolica osnova je Nomi koncepta (pogledajte sliku ispod). Ova stolica namijenjena je za djecu od otprilike 2 godine pa sve do tinejdžerske dobi. Lako možete nadograđivati vašu Nomi visoku dječju stolicu s dostupnim dodacima i pružiti svom djetetu potrebnu potporu kroz sve faze njegova odrastanja – počevši od trenutka rođenja vaše bebe.

Nomi Baby savršeno je gnjezdašce za novorođenu bebu do otprilike 6 mjeseci starosti. Pričvršćen je direktno na drvenu bazu i lako ga je zamijeniti sa sjedištem u trenutku kada vaše dijete počne samostalno sjediti.

Nomi Mini je ogradica za djecu starosti između 6 i 24 mjeseca. Lako se pričvršćuje na sjedište Nomi visoke stolice i jednako se lako skida kada više nema potrebe za njegovim korištenjem, odnosno kada djetetu više nije potrebna dodatna potpora i može se samo penjati u stolicu i silaziti iz nje.

NOMI KONCEPT:

NOMI BAZA- KRALJEŠNICA VAŠE STOLICE

Drvena baza osigurava čvrstoću, fleksibilnost i dugotrajnost visoke dječje stolice. Jedinstveni oblik osigurava da su visina i dubina sjedišta uvijek savršeno podešeni.

Noga stolice izrađena je od punog drveta i svaka je jedinstvena po svom karakteru i izgledu. Budući da se noge međusobno razlikuju ovisno o starosti drveta od kojeg su izrađene, kao i mjesta gdje je raslo, svakako treba znati da će se vidjeti i određene razlike među njima.

Standardna noga uljeno bijela
hrast/bukva

Standardna noga crna
hrast/bukva

Premium uljena
hrast/hrast

Premium uljena
orah/orah

Noga je dostupna u različitim bojama i od različitih vrsta drveta. Razlika je isključivo vizualna: trajnost i performanse su potpuno iste u svim opcijama.

Standardna noga: Jezgra od bukovog furnira obloženog hrastovim furnirom. Obrađeno bijelim uljem ili crnim lakom.

Premium stabljika: Hrastov furnir obrađen uljem. Ili furnir oraha obrađen uljem.

NOMI – ŠTO DOBIVATE

Nomi će dugo biti dio vašeg doma pa izaberite kombinaciju koja najbolje odgovara vašem stilu. Kombinirajte boju drveta s bojom plasteike i stvorite svoju omiljenu Nomi kombinaciju.

ODABERITE NOMI >>