Nazovite nas: +385 (0)1 4822132

Radnička cesta 34a, Zagreb

Pon - pet: 08:00 - 16:00

Top
m

Nomi Baby

NOMI BABY – U SREDIŠTU PAŽNJE

Nomi Baby je osmišljen kako bi vašoj bebi pružio mekano i udobno mjesto u samom središtu vaše obitelji. Visina je idealna za vaše male razgovore, gugutanja, igru , hranjenje i dobru “oči u oči” komunikaciju.

Nomi Baby je lako premjestiti iz jednog kutka stana u drugi i pružiti vam svu potrebnu pomoć gdje god vam zatreba – laka promjena iz okomitog u vodoravni položaj, pruža potporu promjenjivim potrebama vaše bebe. Lagano ljuljanje zabavlja bebu, a pri tome je glavica potpuno podržana. Nomi Baby u kombinaciji sa Nomi Baby madracem pružaju vašoj bebi najudobnije gnjezdašce.

Kada vaše dijete malo ojača, možete početi koristiti i uspravnije položaje. U takvim položajima će kontakt očima biti još bolji – a ako vaš mališan odluči malo odrijemati, Nomi Baby se vrlo lako vraća u vodoravan položaj. Svakako imajte na umu da je nekoliko kraćih perioda provedenih u Nomi Baby, bolji izbor nego jednom u danu na duže vrijeme.

NOMI BABY- ŠTO DOBIVATE

Nomi Baby dolazi u paketu sa reverzibilnim Oeko-tex® madracem i pojasevima koji se mogu prati. Odaberite između tri jastuka s različitim bojama na svakoj strani. Sigurnosni pojas ima učvršćivanje u 5 točaka, a može se koristiti i kao pojas s učvršćivanjem u 3 točke.

ODABERITE NOMI BABY >> 

Tamno sivi

Svijetlo rozi

Kliknite na sliku kako bite dobili uvećani prikaz

Svijetlo plavi